Want to translate?

11 nov. 2012

Saint Oniisan (Nakamura Hikaru)

Någonsin undrat hur det skulle vara om Jesus och Buddha delade på en lägenhet i Tokyo? Nu behöver det inte undras över det längre i alla fall, för det är precis vad den här mangan handlar om.
Den är väldigt, väldigt rolig, ger inte så mycket religiös fakta som man skulle tro och är fantastiskt löjlig ibland. Nämnde jag att den är rolig? Ja? Nåja, det förtjänas att nämnas igen.
Om du någonsin har velat se hur Buddha ser ut i keps eller hur Jesus ser ut med uppsatt hår är det här helt klart något för dig!
Genrer från http://mangafox.me/manga/saint_oniisan/
ComedySeinenSlice Of Life


Mangan handlar alltså om Jesus och Buddha när de är på semester i Japan. De går på nöjesfält, går på caféer, träffar yakuza, åker tunnelbana och en massa andra saker. Vissa händelser förklaras, som varför Jesus gick på vattnet (inte av den anledningen man skulle kunna tro).
För alla andra människor är de två normala killar som ser ut som Johnny Depp och en som har ovanligt långa örsnibbar. De kan ibland dock glömma bort sig, som när de besökte simhallen och Jesus gjorde som Moses. 
Visste ni förresten att Buddha är snål och att Jesus gillar berg-och-dalbanor? 



(Anledningen till att de vill svalka sig är för att det är varmt ute (you don't say?) och djuröronen köpte de i en affär)


På tal om Jesus skulle jag bara vilja dela med mig av en artikel jag läste nyligen (den är på engelska)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar