Want to translate?

9 dec. 2012

Skip Beat (Nakamura Yoshiki)

Jag läser inte mycket shoujo manga. Jag klarar bara inte av all tjejer som ska ha verkligen vill ha en pojkvän, vilket de sedan får. Den populärast killen i skolan. Självklart blir de även mobbade av de andra tjejerna som gillar killen, och självklart ska kilen komma och säga åt tjejerna att sluta. Det är alltid ett triangel drama med, också.
I Skip Beat är det inte riktigt så. En av anledningarna till att jag gillar den. Och de klichéer som är med gör i alla fall inte mig de minsta! Att den är rolig får mig bara att gilla den ännu mer.


Kyoko (rosa) är 16 år och bor tillsammans med sin berömda barndomsvän Shoutaro, a.k.a Shou, (grön) (plats för kärlek, eller hur?). Hon är ett die-hard fan och jobbar varje dag hårt för att de ska kunna behålla lägenheten. Alltså, hon går inte i skolan. En dag när hon ska lämna mat till honom hör hon honom prata med en kvinna, han säger att han bara tog med Kyoko så att hon skulle kunna laga mat. Hela kärleksteorin faller samman och hon blir förbannad, slänger maten på honom och lovar att ta ner honom, genom att ge sig in i nöjesbranschen. 
Hon ger sig själv en make-over och går med i LME, agenturen där Ren Tsuruga (mörk blå), Shous största fiende, finns.
Hon är en tjej som man nästan skulle kunna säga har aggressions problem och det som driver henne framåt är hämnd.


(justixoxo)

"On the day when the boring wallflower will catch up with him...then Shoutaro's arrogance will collapse!
And then, when he's compleately devastated I'll attack him! 
The merciless hurricane punch!
You'll see!
It can happen anytime that you will whiney worship me!
BE PREPARED, SHOUTARO!"





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar